Outplacement & karriererådgivning

1444223-org

Outplacement

For såvel de der bliver opsagt, som for den virksomhed, der ser sig nødsaget til at afskedige, står der meget på spil!

Det er selvfølgelig yderst vigtigt, at der kan skabes en tro på, og ro omkring, at virksomheden fremover er i stand til at skabe de nødvendige økonomiske resultater. Ligeledes er det selvfølgelig vigtigt, at de der er blevet opsagt, får hjælp til at komme bedst muligt videre.

I denne sammenhæng er det også væsentligt, at de medarbejdere der har bevaret deres job, kan koncentrere sig om at skabe disse resultater, ligesom det er vigtigt for virksomheden, hvordan omverdenen, i form af leverandører, kunder, m.fl. reagerer på afskedigelsen.

Det image, der står tilbage efter en afskedigelse, vil i allerhøjeste grad påvirke virksomhedens evne til at tiltrække den bedste arbejdskraft, ligesom det vil påvirke virkomhedens evne til at skabe resultater!

Det er her KR Consult’s ydelse kommer ind i billedet. Outplacement sikrer den bedst mulige håndtering af den kedelige situation. I får hjælp til at udføre afskedigelsen, på den mest professionelle og menneskelige måde, altså både og, i stedet for enten eller!

 

Karriererådgivning

Kender du det, at jobbet synes at køre i tomgang? at udfordringerne er løst? at rammerne for jobbet strammer? at forfremmelsen trækker ud? at…. ? at….?

Disse spørgsmål er typiske spørgsmål, som vi alle støder på, én eller flere gange i vores karriere. Spørgsmålet er så, “hvad gør jeg?”

Det er her KR Consult’s ydelse kommer ind i billedet.

Karriererådgivning sikrer en grundig afklaring omkring dine arbejdsværdier, dine kompetencer, dine ønsker, m.v. – alt for at sikre, at du får den rigtige karriereudvikling, og igen får de udfordringer eller rammer som motiverer dig!

KR Consult har stor erfaring med outplacement og karriererådgivning, for såvel funktionærer som timelønnede – både som individuelle forløb, og som holdforløb, inden for følgende stillingskategorier:

  • Direktører
  • Ledere og funktionschefer
  • Administrativt personale
  • Sælgere
  • Specialister
  • Ufaglærte

 

Kontakt uforpligtende KR Consult for en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed!