Hvem står bag KR Consult?

Hvem er jeg, og hvilke erfaringer har jeg?
Mit navn er Klaus Rønne, jeg er uddannet bankmand, og har taget en HD(A) på Handelshøjskolen i Århus. Som person vil du opleve mig som ambitiøs, både på dine og på egne vegne. Jeg er målrettet og vil tilstræbe, at vejen til målet er strøet med en god stemning, og noget humoristisk sans.

Den finansielle sektor – rådgivning og ledelse
Som leder i den finansielle sektor, havde jeg ansvaret for at vækste og servicere en omfattende kundemasse, i en privatafdeling med 6 medarbejdere. Ansvaret omfattede, foruden ledelse,  kreditgivning, rådgivning, markedsføring m.m. Jeg var i den finansielle sektor i knap 16 år.

IT-branchen – resultater og relationer
Som Key Account Manager hos Merkantildata / Eterra, havde jeg ansvaret for omsætning og relationer, hos en lang række pengeinstitutter og en datacentral.

Medico-branchen – salg og ledelse
Hos Coloplast Danmark havde jeg ansvaret for salget og relationerne, til alle sygehuse og plejehjem i DK. Ansvaret omfattede ledelse, af en lang række konsulenter/sygeplejersker – fordelt over hele landet. Arbejdsopgaverne omfattede i denne periode bl.a. ; seminarer, virksomhedsbesøg, messer, sambesøg med konsulenter, salgstræning og -undervisning, salgsmøder, samt fjernledelse.

Undervisning – og konsulentydelser
Hos Cultivator var jeg, som undervisningskonsulent, beskæftiget med uddannelse i salg, service, præsentationsteknik, kommunikation, psykologi og ledelse. Derudover fik jeg en lang række erfaringer med forandringsprocesser, teambuilding-aktiviteter, samt udvikling af sælgere og optimering af salgsfunktioner.

Som konsulent hos Mercuri Urval, har jeg i en årrække været beskæftiget med ydelser indenfor rekruttering, udvælgelse, strategi- og forretningsudvikling, organisering, teamudvikling, lederudvikling, coaching, karriererådgivning, samt outplacement.

Indenfor de senere år har jeg været indgående beskæftiget med search og headhunting – dels i eget regi – dels som partner/ejer i en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed i Aarhus.